Yeşilalan İlkokulu
YEŞİLALAN MAH. BARMAN (YENİ) CAD. NO: 1 SAVUR / MARDİN

VİZYON

Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.

MİSYON

Öğrencilerin huzur ve güvenini temin ederek,Türk Milli Eğitimi’nin temel amaçlarını gerçekleştirmek, öğrencilerin kendilerinde var olan yeteneklerini keşfederek geliştirmek ve topluma yeni değerler kazandırmak, bilişim teknolojisini kullanabilen, çağdaş düşünen; milli, manevi, insani, evrensel etik değerlere sahip tam donanımlı iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmek!

Öğretim Şekli :Tekli

Tekli

Kaloriferli (Fuel-Oil)

İl Merkezine 17 km, ilçeye 23 km uzaklıktadır.

Yeşilalan Beldesi Savur/MARDİN